Габдулла Тукайны 130 ел тууына багышлыйм

Зульфия Усманова Мулюкова
Тукай турында  яздым мин,
Шигырь, а;а багышлап,
Кемг;  булса  да  укырмын,
;айлап, т;шенеп, а;лап.
Чын шагыйрь булганга к;р;,
Б;ген с;йлибез аны,
К;;елд;н иск; алырга,
Бар да телибез ахры.
Бик ;и;елд;й телг; ята,
Аны; язган шигыре,
“И туган тел”- диг;н с;зл;р,
Безг; гыйбр;т т;гелме!