Нiхто не вiнаваты

Махнач Сергей Юрьевсын
Нi вы, нi я - нiхто не вiнаваты,
Усё, як мае быць, усё звычайна:
Мой голас, ненаўмысна хрыплаваты,
Ваш хуткi позiрк, кiнуты адчайна,

Несупадзенне, несваечасовасць,
Разгубленасць галоўнага пытання
I вашай прыгажосцi невымоўнасць -
Апошняй кропляй нашага растання.

24.03.2016
Astravets