Джерело

Лидия Елена
Є джерело цілющої води,
Що силою великою відкрито
В нім щастя вічної краси
Всі люди можуть з нього пити

Іди, біжи до джерела
Ще поки благодать у світі,
Там милість Божа, чистота,
Нам пропонує Бог її навіки

Дивись події на землі,
Як стогне всюди вітер
Здіймає хвилі він страшні,
І де рятунок ти знайдеш собі

Та джерело цілющої води
Відкрито людям на планеті.
Іди до нього друже ти
Ще поки двері не закриті

Там Бог спасіння і життя
І свіжим дихає повітрям.
Джерельна вічна то вода,
Бог пропонує людям світа!