Аничка- умничка

Антонина Димитрова -Болгария
Милото ни внуче
в първи клас се учи.
Става рано с мама
весела, засмяна.
Рокличка, прическа...
Аничка-принцеска!
В раничката носи
хиляди въпроси.
В класната й стая
чакат я децата -
знаят, първа тя е
на урок, в играта...
Днес на олимпиада
Ани се явява.
Трудните задачи
със замах решава.
С първата награда
всички изненада!
Ех, че ученичка!
Аничка-умничка!
15.04.2016г.