л рика

Полли Морская
 
      мені подобались його дитячі очі
      проводити з ним інтимні ночі
      а також цілувати його губи
      знала, що це мене погубе

      а він такий щирий і живий здавався
      пам*ятаю його слова "я закохався"
      
      мені подобались його міцні руки
      обожнювала як він говорив звуки
      тепер між нами тільки біль
      немає "нас" уже відтіль

      скажи, мені милий, поясни
      чому наше кохання лишилось без весни?