Пробач

Валерия Тур
Пробач мені, милий, що я -  не твоя.
Пробач, що тебе не люблю.
Як зорі вечірні, вранішня зоря,
Шукатиму долю свою.

Немає ні крику, ні шепоту лиць,
Лиш тиша моя навкруги.
Кохання тоді лиш до серця прийде,
Як в душу поглянеш собі.