Кричалки до матчу ЧУ Волинь - Карпати НЕД ЛЯ 17. 0

Владимир Туленко
Кричалки до матчу ЧУ «Волинь» - «Карпати» –  НЕДІЛЯ  (17.04.2016), початок о 14:00


Автор:
«Карпати» грають та «Волинь»,
… Тож веселіш, кричалко, линь!
Хай буде вдалим результат…
І для «Волині»… й для «Карпат»!

Фани «В»
«Волині» - ми присв’ятИм вірші…
«Волинь» - найкраща!.. не найгірша,
Як то виходить з результатів…
То ж, хлопці,… ви повинні грати!

Фани «К»:
Пристойно нині будуть грати
У матчі львівскії «Карпати»!
Якщо лучани в нас останні…
То «випишем» й від нас «вітання»!

Примітка:
Перед 22 туром «Волинь» на 13 місці (14 очок), а «Карпати» - на 7 місці (23 очки) за 5 турів до фінішу ЧУ-2015/16.

Фани «В»:
Казав давно вам князь Данило…,
Щоб де не треба – не тринділи!
Тож слухатьься його вам треба…
Бо вигравати ми… будЕмо!

Фани «К»:
Несется клич із гір карпатських,
По те, що брехунців … багацько!
Лише прекрасний клуб «Карпати»
Покаже файні результати!

Фани «В»:
Стулили б краще пельки гості!..
Бо вИграють знов «хрестоносці»!
Було завжди… і є так нині,
Що буде свято на Волині!

Примітка:
На гербі та на формі ФК «Волинь» намальований хрест – символ Волині

Фани «К»:
Ото ж ви … «думкою багаті»!..
Та переможуть знов … «Карпати»!
«Карпати»  - міць! «Карпати» - воля!
«Карпати» - кращий клуб … в футболі!

Фани «В»:
«Волинь» - емоцій славних море!
«Волинь» - … і супротивник .. в горі!
«Волинь» - то в складі гренадери…
Тому і вас «Волинь» надЕре!

Фани «К»:
Усі ці ваші побрехеньки
… Вже застарілі!.. І давненько!
Пасете задніх ви… зазвИчай,
Вам  виліт … в Першу лігу… лИчить! 

Фани «В»:
Ми будем файно нині грати…
Й здамо … в металобрухт «Карпати»!
Підуть … хай в гори галичани…
Бо рулять в матчі в нас лучани!

Фани «К»:
Жаліла хворих усіх мати…
Що не кричали … «За «Карпати».
Вперед команда дорогенька,
Порадуй наше ти серденько!

Автор:
Ото ж як прокричали гарно!
Запрошуєм на «Авангард» вас…
І там кричіть кричали знову…
На славу Луцьку!.. й славу Львову!

Примітка:
Матч в Луцьку розпочнеться о 14:00 на стадіоні «Авангард»