Не бойтесь, овцы!

Любовь Иващенко-Сизых
                Х   Х   Х


Не бойтесь, овцы! Если на убой
Ведут проплаты вас - предатели - козлы,
Вы, разум представлявшие собой,
Умны должны быть, а не тупо злы...

Полову - от зерна, від грошей - честь
Відрізнюють слав-справи, не слова,
А у Стругацьких - відростала шерсть,
Як пошесть - нездолима ковила.

Я лЮблю всіх - невмілих і дурних
Світ-донкихотів - без черев і лиха,
Коли проміння серця коїть в них
Таке важливе, що втікає пиха...