Саша Лобода-футбольний оглядач Профутболу

Григорий Комарицкий
Гарна Саша Лобода!
Я сказав би Сашi "да!"
Та, боюсь, вона менi
Дуже твердо скаже "нi!"
Бо такий я чоловiк -
Маю вже пенсiйний вiк...
Тож дiвчину цю пригожу
Втiшити, мабуть, не зможу
Й, маючи на серцi рану
Милуватимусь з екрану
Гнучкiстю тонкого стану
Мрiяти теж перестану
Й нiжками позаземними
Й тим, що .. робить нас сумними
Як дiвчина проганя-
Не сiдае на коня...

Хай вже гарнi парубки
Просять дiвчини руки
Ось така - то правда вся
Вiд поета - дiдуся.