Наталочко, з днем народження!

Тайный Альков
Н*іжна квіточка привітна,
А* для багатьох – найкраща,
Т*верда духом і тендітна,
А* яка легка на вдачу!
Л*агідно нехай вартує
О*хоронець - Янгол твій,
Ч*асто здійснення дарує
К*расивих заповітних мрій,
О*кеани щастя та здоров’я,
В*ічного цвітіння на душі, 
І*скорки в очах, в душі любові, 
Т*а натхнення на палкі вірші.
А* іще успіхів, звершень нових,
лЮ*ба, обіймаю! Ти чудова!
***********З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ !!!



Моїй подрузі Наталочці, чудовій людині та поетесі, від щирого серця:
http://www.stihi.ru/avtor/wervel1