нiяк

Татьяна Королёва-Манько
"не рызыкуе  скруцiць галаву
толькi слiмак,
якi па лiсце поу`зае"
я рызыкую штодня так,
што застацца
i быць мне роу`заю
 не выпадае нiяк

адно ведаю:
я не слiмак,
бо рызыкую,
бо я невялiчкi маяк.

 i жыццё я смакую.