Де ж ти, сором?

Анатолий Павленко
Кращий  день  наш  сховався  в  імлі,
І  нема  тут  для  влади  проще'ння.
Знову  безлад  гуля  по  землі –
По  землі  українській  священній.

Знов  неспокій  бентежить  людей,
На  майдані  палають  знов  шини…
Де  ж  ти,  Сором,  сховавсь,  скажи,  де?
На'що  владу  ти  нашу  покинув?..

---