Украинский Гарик. Свет

Владислав Красса
Український Ґарик. Світло.

Чого ти, дурню, розглядаєш небо?
Шукаєш світла там? Так це даремно.
Завжди в собі шукати світло треба.
В собі нема — нема й ніде, напевно.