Нiчний вальс

Яна Грибанова
Настала нiч i стихли звуки.
Замерехтiли золотом зiрки.
Пiднявся в височiнь
Бiлявий круглий мiсяць.
Запалали нiчнi лiхтарi.
Вночi, в вiконцях старих хаток,
Вимкнене свiтло, всi давно вже сплять.
А на дворi, доки не прийшов свiтанок,
Тривaє бал, зiрки танцюють вальс.
Наче в останнє, вони кружляють небом
Навколо мiсяця, немов вiн їх король.
Лунає музика, її спiває теплий вiтер,
Торкаючись самих зiрок.
I так триває аж до рання,
Доки не встане сонце i не згаснуть лiхтарi:
Зiрки танцюють нiчний вальс,
Для них немов останнiй,
А мiсяць дивиться, закохуючись в них.