Ж па Кардашьян укр

Валерий Квачев
Ж*ПА КАРДАШЬЯН

Я поглянув зранку на екран.
А з екрану – ж*па Кардашьян!
Габарити – прямо валять з ніг…
Якби міг, то я б їй …допоміг.

А вона тугенька і гладка
жде чогось – тремтить на каблуках.
Встигла те, що зверху – намочить.
Й, ніби сонце – сяє і блищить.

Я таке є "диво" в кімоно
щойно бачив у борця сумо.
Тільки, то ж – японський самурай.
Ну, а тут, хоч сам кричи: «Банзай!»

Наливаю з кумом – «пополам»,
п’ю сто грам, і знову - в інстаграм.
 А там стогне Тихий океан…
Бо він ніжить ж*пу Кардашьян!)))

- За такою б дерся й на Монблан…
Та всі «карти» криє кум Іван.
Каже: - Краще добре похмелись.
Та на свою пику подивись!

Я поглянув в дзеркало, а там…
Звідти ж*па, …як у Кардашьян!
Тільки синя й зовсім не блищить
й по японські щось там верещить…

Я злякався: - Та невже ж це я?!
Літрів три… завалять й бугая...
А можливо в дзеркалі все ж – Кім?
Кум: - Є тост.
 -За ж*пу - в кожний дім!

За такий вагомий «аргумент»
гріх – не пити. Що в нас – «Діснейленд»?
Як же добре, що в нас є «вай-фай»!
- Згоден, куме. Ну ж бо, наливай!

Враз – кума… і звідки вона тут?!
- Ти, диви! За ж*пу вони п’ють!
Де той взявся довжелезний прут?!
Бігли ми… під самий Голлівуд…

Зразу я, ну а за мною кум,
й поміж нами ще й Орландо Блум.
А з екрану вслід йому і нам
посміхалась ж*па Кардашьян…

ВК квітень 2016 ХерСон