Недоспанi лiтнi ночi

Алена Мария
А пам'ятаєш мою п'Ятерню на склі?
Та недоспАні літні ночі.
Мої цілунки ніжні у твоєму сні,
Мої зелені, ізумрудні очі?

Ти пам'ятаєш сіль від моря на моєму тілі?
Пісок у лаптях та тендітний бриз?
Червоні губи, наче вишні переспілі,
Те підвіконня, той хилесенький карниз.

Гарячий чай із мигдалем та медом,
А потім маки, небо та гроза.
Ти пам'ятай про це, коли і де б ти не був.
Яскраві спогади твої - то є твоя душа.