Nie mscijcie sie na podlych ludziach!

Алла Польская
NIE MSCIJCIE SIE NA PODLYCH LUDZIACH!
 
Nie mscijcie sie na podlych ludziach!
Ich wasza zemsta kreci, judzi…
Wyslijcie ich do wszystkich diablow, to nie udreka.
Wy po prostu szczesliwi badzcie! Po co wam meka?
Im wtedy rece zwiaze, odbierze mowe, ostudzi…
A jesli nic sie nie uda, w swiatyni pomodlcie sie.
Zamknijcie przed nimi swoje drzwi, nie zlosccie sie.
Czas leczy rany! Niech lepiej kazdy o szczesciu marzy,
A ich oddajcie Panu Bogu - On ich ukarze. 


05-07-2015
               
                ***

АР(wersja oryginalna - ru)