Я ж на хвилинку

Михаил Онищенко2
          Я  ж  на  хвилинку.

Я  ж  на  хвилинку,  забіг  на  хвилинку,
Зустрів  тут  дівчину,  просидів  годинку…
Чому  вже  той  час   помалу  збігає,
Коли  ж  біля  тебе  дівчини  немає?..

А  коли  вона  є,  то  летить  дуже  швидко,
Летить  він  далеко,  його  майже  не  видко.
Кирпате  дівчисько,  а  мене  зчарувало,
Десь  спокій  подівся,  й  мені  важко  стало.

Тепер  я  про  неї,  та  я  все  думаю,
За  що  мені  це,  я  зовсім  не  знаю.
Забіг  на  хвилинку,  а  загубив  спокій,
Воно  так  і  є,  але  час  наш  жорстокий.

Простір  і  час,  вабить  він  нас,
А  ще  гарні  очі,  очі  дівочі.
Як  то  поєднати,  хочу  Вас  запитати?..
Щоб  йти  до  мети,  та  не  блукати.

Я  ж  на  хвилинку…

         18:55.19.04.2016.