Послухай

Георгий Грищенко
Послухай ти не роздягайся,
Я вже старий приємності робить,
В Дніпрі холодному скупайся
Й лише тоді остигнеш ти умить

Знайди собі ще молодого,
Щоби приємності тобі робив,
А ти пристала до старого,
Щоби сердечний мав би я розрив.

Побійся Бога молодице
І не цілуй мене прошу тебе,
Хоч ти красива й білолиця,
Та знай у мене серденько слабе.

Іди собі та не вертайся
І дай спокійненько мені пожить,
Грошей нема, не ображайся,
За твій стриптиз не можу заплатить.
17.04.16.