Открытка от Джейн В. Онстот, Мексика

Атабек Арон
San Miguel, December 3, 2015
Dear Aron Atabek,
I am a writer from the USA living for many years in Mexico. I am sending this message of goodwill in the hope that it finds you in good spirits and health.
Yours in solidarity,
Jane W.Onstott

Дорогой Арон Атабек,
Я – писатель из США, живущий много лет в Мексике. Шлю это послание доброй воли в надежде, что он застанет Вас в хорошем настроении и здоровье.
С уважением в знак солидарности
Джейн В.Онстот