Открытка от адвоката Андреа, Норвегия

Атабек Арон
Dear Aron Atabek.
I write to you from Norway and your history really struck me.
I work as a lawyer and have been very engaged in the human right of prison inmates. I hope you will be strong and able to оne day help improve the prison system in Kazakhstan. You are an inspiration!
Best regards Andrea

Дорогой Арон Атабек.
Я пишу Вам из Норвегии, Ваша история действительно задела меня.
Я работаю адвокатом и очень озабочен правами людей, находящихся в тюремном заключении. Я надеюсь, Вы будете сильны и способны помочь улучшить тюремную систему Казахстана. Вы вдохновляете!
С наилучшими пожеланиями Андреа.