Acrostih

Галина Чиореску
            CERUL  E-N  INIMA  MEA

Gindul  imi zboara pe undeva pe departe,

Am  un dor ne-mplinit, un dor dupa cer.

Lasa-ma, Doamne, sa fiu linga Tine aproape.

Inima mea fara Tine e grea ca de fier...

Numai alaturi de Tine am pacea deplina!

Aici, pe pamintul trudit, eu sunt straina.....