Украинский Гарик 152

Владислав Красса
Український Ґарик 152

За мотивами І. Губермана

Клімат, що в російськім полі,
не псує жидів нітрошки:
скільки ми їх не пололи,
все цвітуть — немов волошки.


Оригінал

Русский климат в русском поле
для жидов, видать, с руки:
сколько мы их не пололи,
все цветут — как васильки.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".