Бачили очi, що брали йiжте, хоч повилазьте

Олександр Мачула
Хто голоси подонкам віддавав, мов жінці квіти,
тепер нехай сопе в дві дірки і не плаче.
Коли прийшли до влади сучі діти –
увесь народ чека життя собаче…

20.04.2016