З в рою...

Тата Конеберг
"З вірою..."

Коли життя попереду ще є,
Коли прожито стільки небагато,
Поглянь, промінчик сонця виграє:
Кохання, щастя буде так багато!
Життя – найкращий дар, який вже є,
Лиш сили і терпіння нам
Не вистачає здолати труднощі.
І раз у раз питань стіна встає,
І серце стогне, плаче і страждає.
Чого сумуєш? Краще веселись,
Доки хмаринки в небі нашому літають,
Допоки сонце світить на землі
Й дерева листя розпускають.
Все лихо у житті мине,
І вже ніщо не потривожить серце,
І ти побачиш щастячко твоє
Уже розкрило в твою душу дверці!

4.04.2005