Прекрасна мить - весна-краса!

Тата Конеберг
Весна чарує і цвіте,
Природа дивно оживає,
Життя таке ще молоде,
Невже серденько ще страждає?
Цвіт білий тихо опадає,
Летить по світу цвіт весни,
Душа чарівно так співає
І сняться дуже гарні сни:
Лебідка ніжно так пливе,
А он і лебідь підпливає,
До неї лине, поспішає,
Кохання ритми так лунають,
Що й серце лагідно співа.
Моя любов у снах живе
І серце ніжно так тремтить,
Де ж щастя це моє одне,
Оця чекана довгождана мить?
Розпалює вогонь палкий весна,
Горить в серцях іще надія
І всі живі про щастя мріють,
І в мріях свято розквіта,
Прекрасна мить – весна-краса!

30.04.2005