Мъничета

Дима Политова
да полегна
в планинска ливада
уханието й
в мен да остане...

  ***
усетих мирис
на желание
да съхраня усещането

  ***
възхитително е
елегантно
да умееш
да не правиш нищо

  ***
искам да спя с теб
няма да правим нищо
любовта ще ни направи
   / аржентинска /

  ***
прочетена си
но беше мъдра
и ще те пазя
докато забравя
че съм те изгубила
Любов