Людмилi К

Олександр Мачула
Зустрів недавно випадково на „Ютюбі“,
що мужиків цицьки в жінках цікавлять й пухлі губи.
Тепер вже котрий день сиджу й гадаю –
хто ж я, коли у тебе ні того, ні іншого немає…
А може мали на увазі на „Ютюбі“,
що нас цікавлять зовсім інші губи?..

20.04.2016