Розкв т бузок

Анна Прудченко
Розквіт бузок  і пролунав вже перший грім
Все ожива, все наливається духмяним соком
Серіжки на березах  ,та туману сивий дим…
це квітень парубок іде нестримним кроком

В душі надія , але поруч світлий сум
та смуток втрачених та нездіснених мрій
Спливають із колишнього мої думки
та образА пішовших рідних та близьких

І зрозуміла раптом я ціну подій
Вклоняюсь низько Господу та долі
За те, що дарували щастя поруч йти
І відпускаю сльози я гіркі на волю.