In amintirea tatalui

Юрий Татомиров
      20.04.2016 год.
       К И Ш И Н Ё В
         (mold.)
Eu plang cu lacrimi nevazute,
De-acum, atatia ani la rand...

As vrea sa te mai vad o clipa,
Astept cu dor sa te cuprind.

Dar inzadar mai trag nadejde,
Sa te intorci la al casei prag,

Sa te intreb de sanatate,
Parinte scump,iubit si drag.
 
Dar ai plecat pe totdeauna,
Pe un drum lung si intristat,

De unde nimeni nu se intoarce,
Cu dor si jale ne-ai lasat.

Azi la mormantul tau din vale,
Toti trei feciori ne-am adunat,

Noi azi cinstim credinta ta cu jale...
Parinte scump si tata drag.
 
Eu plang cu lacrimi nevazute,
Doar atat de singur m-am aflat.

Eu te iubesc si acuma tata,
Cu dor te-astept la al casei prag!