А щастя - у малому...

Наталья Кислощук
Моя печаль, моя туга не в тому,
Що несподівано на скроні випав сніг...
Тепер я знаю: щастя - у малому,
А мудрість в тім, щоб те МАЛЕ зберіг...

Коли ти з іншим поділити хочеш
Ковток повітря і води ковток,
Коли в твоїй душі бездонні очі
Знаходять потаємніший куток -

Цінуй ОТЕ...бо то найкращі миті,
А час злітає - не вернеш назад!
Багато ти чого відчуєш в світі,
Та тільки раз любові водоспад...

Під величезним і безкраїм небом,
Судилось нам зустрітись на землі...
Я знаю: ти - для мене, я - для тебе,
І це є ЩАСТЯ! - хочеш вір чи ні...

Хай пори року змінює природа,
Хай вкриє місто чи туман, чи смог,
Та...стане нам, як вища нагорода -
Осінній дощ, поділений на двох!