Чорна брехня про свiтле завтра

Олександр Мачула
Про світле завтра брешуть нам засранці,
а ми їм віримо, бо босі і голодні.
Проснешся кожен день отак уранці
і знов на вулиці у нас старе сьогодні…

20.04.2016