Я вже тебе не шукаю

Владимир Фадеев
Я вже тебе не шукаю
Розпач відрізала крила
В мріях лиш пам`ятаю
Як ти «Люблю» говорила

Як ти мене цілувала
В обіймах як ночі горіли
В щасті с тобою разом
Старість свою зустріли

Солодко уявляти
Мрії, вони як ліки
Тільки в ілюзії легко
Знищити біль навіки

Вірити та радіти
Марити та чекати
В те, що з тобою зможу
Долю свою з`єднати

Але надія зникла
Розтанула у безодні
Вчора ти існувала
Та не існуєш сьогодні

Ні, я тебе не краю
Навіть не нарікаю
Ти все одно не почуєш
Що я тебе не шукаю