М й край

Анжелика Машина
Мій край

Пісню співаю для тебе,
Мій край різнокольоровий,
Літаю в небі – себе,
Бачу різнобарвно – просторо!

Мій любий краю в берізках,
До тебе мчу чимдуж,
Сягаю в поклоні низькому,
Ти краю мій – райдуж!

Пісню співаю для всіх,
Мій край натхненний,
Літаю без крилець і сміх,
Оволодіває мною безмежно!

10.04.2016 р.