Моя мама

Анжелика Машина
Моя мама

Моя мама рідна, рідненька,
Тебе вже не вернути,
Пісня гарна, від мене маленької,
Голос твій веселий завжди…. Не оминути!

Ти пішла у вирій мамуня,
А ми зостались одні тепер,
Очі вишні у тебе мамуня,
Прекрасні – у вирій тебе….

Бог відправив за заслуги,
За щирі слова від доньок,
Будемо пам’ятати  твій вогник….

У очах, словах, моя мама,
Жаль і скорбота в душі,
І серці пам’ятаю , мама.
Будемо жити без тебе,
І плекати надію про все,
Голубка, ластівка мила,
Люблю, цілую – Ангеліна!
21.02.2016 р.