Снежинка

Оксана Саенко
Я маленька холодна сніжинка,
В мене є крижані білі крила.
Мій будинок - небесна хмаринка,
Мов кораблик під білим вітрилом.

Навесні я почну розтавати,
Коли сонце яскраве пригріє.
Так не хочу я знов помирати,
Оживати я вчасно не вмію...

3.09.2015