Тримай мою руку

Евгения Рута
Тримай мою руку. Дуже міцно тримай.
Не бійся мій милий, не за горами май.
Я так рада, що ти знову поруч, знову тут.
Сідай біля мене, зараз прокладемо маршрут.

Куди прямуємо? Мені байдуже! Адже тут ти!
Я, рідний, не змогла місця такого знайти,
Де я буду сумна з тобою, де буду я нещасна.
З тобою( не важливо де), кожна хвилина прекрасна!