С болью об Украине - на украинском языке -

Странник Въ
З біллю про Україну

Таке у мене враження, що усі
Оглохли та й не зрячі на всі очі,
Проказа Батьківщину мою точить
Й гірше ще не бачив я часів

Вони не залишають шанса нам,
Распродають родючу землю іноземцям
Амеріканцям і китайцям, німцям
Та їм не соромно, а як же буде вам!?

Так!  Їм не соромно, бо тії уж давно
Продали души, бісове поріддя,
Немає гірше того злидня,
Що пиє людську кров,  як то вино

Усе б дарма – земля багато родить,
Але купує хто - псують усі  її
і навіть коли, все повернемо собі,
Земля та доброго нічого не народить

Ви мовчите, невжеж  весь наш народ
Допустить осквернення нечемтівих
Прокинься, Україно, в твоїх силах
Пїднявшись, розігнати бісов род!

Земля вже йде з під наших ніг
Ублюдкам цім нема чим поживитись
Й в страшном сні не може це наснитись
На Україні басурманіна сопог

Землю отруюють – потрібен буде вік
Знешкодить це,  усім  не отруїтись   
Вони підуть, а діткам тут родитись
Тут жити їм, та і своїх ростить

Усе це трапиться в тутошній  час
І думати вже ніколи, вставайте
Та й хунту цю скоріше розгоняйте
Доки жива ще Земле й набагато нас!


Україна             22.04.2016

Прим.Авт.: русская версия здесь
http://stihi.ru/2016/04/22/2580