Любове

Анжелика Машина
Любове

Любове, тримай мене міцно,
Серце стугонить різко,
Любове моя остання,
Палке сильне кохання!

Знаю, що ти з вирієм,
Вилетіла в небеса,
Кохана моя мама пристроєм,
Керуєш не мов би сама!

Любове підтримуй мене,
Серце і душа навпіл,
До тебе крається неземне,
І так вистачить сил!

22.04.2016 р.