Иуда

Павел Медведев 5
То все слова - то все ганчір"я...
Не треба мені в спину ніж...
Ви павичі!!! Сховайте пір"я!!!
Ти в очі глянь!!! А потім ріж!!!

Із-за кущів стріляеш , бидло?
Ти не людина - ти шакал!
В душі лайно - мені огидно,
Тримай Іудо свій металл!!!