Хочу в пастораль...

Павел Медведев 5
Знову свище дикий вітер,
Знову смуток і печаль.
А навколо грають діти,
Та я хочу в пастораль...

Хочу геть від цього світу,
У безодню , з головой.
Зав"яло все - любов і квіти,
Я на одинці - сам з собой...