Не бачу свiтла у пiтьмi

Артамонов Евгений
Не бачу світла у пітьмі,
Шукаю щастя у житті,
Це все ввижається мені,
Ми разом тільки уві сні.

Іду крізь темінь будніх днів,
Чекаю Бога адський гнів,
З тобою б разом я відпочив,
Коли б в житті тебе зустрів.

Для мене ніч моє буття,
Для мене сон моє життя,
Тебе кохаю тільки я,
Кричу в пітьмі:: "Моя! Моя!"

Жорстокий вирок від небес,
В мені сидить кохання бес,
Тільки життя моє все без
Тієї що мандрує десь.

        07.08.97