Помiчник

Алла Мисяк
               
 
В яблуневому садочку чути стук,
Стука дятел так завзято … тук-тук-тук.
Під корою причаїлись шкідники.
Господарю , так недовго й до біди.
Тук-тук-тук … мій дзьобик гострий,
Бачу короїда хвостик.
Я відважний рятівник
 І знешкоджу його вмить.
Я працюю так сумлінно,
 То ж чекай врожай відмінний.
Тук-тук-тук … мій дзьобик гострий,
Бачу короїда хвостик.
Для дерев я рятівник ,
Господарю помічник.
20.04.2016р.