Ми все ж таки люди!

Владимир Солошенко
Мабуть, світ скаженим став,
Люди — злі вовки.
Миром ти себе прослав!
А не навпаки!

Війни в світі скрізь палають,
Гинуть на них люди!
А вожді самі не знають,
Чи кінець їм буде.

Свій підхід тепер у них:
Битви-побратими.
І немає тут святих,
Страшно жити з ними!