Напою живою водою

Александр Харчик
Зацілую тебе,
приласкаю,
від весни я тебе
забираю.
Забираю від вітру
над морем,
збережу від печалі
та горя.
Забираю від сумніву тіні,
без питань –
ми з тобою єдині…
Я коханням тебе
причарую,
всі веснянки
твої зацілую.
Я покличу
щасливим світанком,
почуттям
у бажанні кохання.
Все тепло подарую
на вдачу,
ніжний подих
і погляд в додачу…
Вранці стану
живою водою,
я обмию тебе
закохаю,
а би щастя
палало з тобою.

......................
    

напою живою водою...

автор Райская Пташечка

замилую тебя
заласкаю
у весны я тебя забираю
отбираю у ветра
у моря
у тоски и безмерного горя
отнимаю
баз тени сомнений
не спрося никаких разрешений
я любовью тебя очарую
все веснушки твои
зацелую
заманю тебя
счастьем рассветным
страстным стоном
желанным, ответным
всё тепло подарю
и удачу
нежность вздохов
и взглядов в придачу
напою жизнь  живою водою
лишь бы
счастье осталось с тобою


08/04/2016