Зупини мене, хлопче

Иулианна Июлева
Без тебе вдосталь боргів у кармі,
Чого ти хочеш від мене ще?
Я впевнена - зараз тобі начхати,
Хто саме цілує й годує борщем.

Так само однаково, з ким я і де я.
В мене до тебе теж безліч питань.
Одне із них: як з'явилась ідея
Сидіти одразу на двох стільцях?

Хлопчику-хлопчику, годі ходити
І цілувати мене у снах,
Поцілунок - це зрада, що ти не казав би.
Тягар,що я мну на твоїх плечах.

Тягар,що беру собі за чоловіка,
Бо навіть смерть не розлучить нас.
Зупини мене, хлопче, сама не зумію.
Я пас.