Долю, долю, де ти?

Иулианна Июлева
Долю, долю, де ти є?
Я ж тебе шукаю!
З мене годі, бо з коханням
Вже в піджмурки граю.
Вийди, мила, покажися,
Як ся виглядаєш.
Може очі такі самі як у неї маєш?
Як не хочеш показатись,
То хоч заспівай-но.
Може маєш її голос
І щебечеш файно?
Коли ні - заплющу очі,
Підійти обняти.
Може маєш її руки
Й пальці-бісенята?
Вийди-вийди
Я ж до тебе свататися прошу.
З гарбузом не поспішай,
Людина я заможна.
А як до душі прийдешся -
Хай музика грає.
Бо багатий лише той,
Хто дійсно покохає.