Зоряна

Иулианна Июлева
Зоряна моя зоря,
Сумно так без тебе.
Посивілії поля.
Посіріле небо.
Все без тебе не таке,
Як мені б хотілось.
Ти не поруч, так хоч раз
Колись мені б наснилась!
Якось по руках твоїх я поворожила:
Сатано сказав, що ти - самая щаслива.
Бог сказав, що моє щастя -
Бути зажди поруч.
Де ж ти, милая, блукаєш?
Серденько ж ліворуч.
Чом ходжу і посміхаюсь
Як тебе не має?
Бо відстань не спиняє тих,
Хто дійсно кохає.