Кв тка

Евгений Шумилин
Коли я затуляю вуха,
мені шепоче дивлячись у небо сердце
я закриваю очі, щоб почути
твої вуста, омріяні далеко

із кожним подихом морського вітру,
неначе корабля наповнюються крила
і завмирає час, щоб нас з'єднати вперше
як в останнє, надію нам даруючи щасливу

твої чарівні очі знов прийдуть на ранок
і тисячі дзвінків без відповіді стихнуть,
із посмішкою стріниться світанок,
мені так мало й забагато днів, з тобою разом ...

я відчуваю майбуття - і в нього твої очі,
і посмішка, і теплота долонь...
І я назустріч йтиму і в самотні ночі
Мене зігріє наших зустрічей вогонь...