Ти незамiнний

Виктория Гребенюк Роженкова
Для мене рай, коли ти вдома,
Тоді кудись зникає втома...
Зникає сум і вся тривога,-
Бо всюди є, твоя підмога...

Ти незамінний,- то є факт,
Ти довгорічний мій - контракт...
Ти моя суть, моя скарбниця,-
Твоя душа мені - світлиця...

Для мене рай, коли ти вдома,
Коли ж нема, у мене - кома...
Хондроз, безсоння, печія,-
І я тоді - уже не я...
24 04 2016 р
Вікторія Р